CONEIXES EL TALLER CREATIU?

Els estius, al Regina ES VIU el teatre! Descobreix l’activitat “estrella” de la temporada per a infants i joves, que enguany arriba a la 9a edició!

De la mà dels actors i directors professionals de la “Companyia La Trepa” ( la companyia titular del Regina que de ben segur heu vist aquesta temporada😉 ) creuarem el teló i coneixerem les “entranyes del món del teatre”! Partint de la base d’una obra de teatre de la nostra companyia (en versió reduïda i amb aportacions musicals), seguirem el procés de creació d’un espectacle. Durant una setmana ens posarem a la pell d’una companyia de teatre que rep un encàrrec molt important: el·laborar des de zero una obra de teatre i preparar una funció! 

Aprendrem diferents tècniques d’interpretació, veurem com caracteritzar-nos, com s’ilumina una escena, com funciona tècnicament un escenari, com s’estudia un personatge… Un viatge on els vostres fills en seran els protagonistes i podran sentir, tocar i experimentar tota la màgia que s’esdevé “teló endins”

LA JOVE COMPANYIA DEL TEATRE REGINA US NECESSITA!

El taller, de durada setmanal i pensat per a dues franjes d’edat ( dels 6 als 12 anys i dels 13 als 17 anys) està ideat com un recorregut amè i divertit per totes les professions i disciplines que intervenen alhora de fer un nou muntatge teatral. I cada divendres a partir de les 13h s’estrenarà en primícia per a totes les famílies, l’espectacle treballat. 

INSCRIPCIONS OBERTES!

+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

de 6 a 12 anys: Taller setmanal

de 12 a 17 anys: Taller setmanal

DATES DEL TALLER

A partir del 25 de juny del 2024. De dilluns a divendres de 9h a 14h a les instal·lacions del Jove Teatre Regina. 

Dels 6 als 12 anys:

  • 1a setmana: 25 – 28 juny 
  • 2a setmana: 1 – 5 juliol
  • 3a setmana: 8- 12 juliol
  • 4a setmana: 15 – 19 juliol

Dels 12 als 17 anys: 

  • 1a setmana: 25 – 28 juny 
  • 2a setmana: 1 – 5 juliol
  • 3a setmana: 8 – 12 juliol
  • 4a setmana: 15 – 19 juliol

+ INFO I INSCRIPCIONS