La nostra història

El Jove Teatre Regina inicia el seu camí l’any 1988.

És un teatre amb una capacitat per a 350 espectadors, situat al Barri de Gràcia, just darrere la Diagonal entre els Jardinets de Gràcia i la Via Augusta, ben comunicat per metro i autobús amb tota la ciutat.

Des dels seus inicis, va combinar la Programació de Nits per a Adults amb la de tarda per a Públic Familiar. Posteriorment tingué una llarga etapa de dedicació exclusiva al públic familiar per a recuperar altra vegada, a partir del 2013, la Programació de Vespre per a Adults. Actualment manté obertes les dues línies.

Al llarg d’aquest anys, el nostre teatre ha vist l’estrena de moltíssims espectacles de reconeguda qualitat, interessants i curosament portats a l’escena.

En la Programació Familiar podem esmentar títols com El cas de la torxa olímpica, Història d’un soldat, El cercle de Guix, Aladdí, El gat amb botes, Oliver Twist, Les aventures de Tom sawyer, Els tres porquets, La bella i la Bèstia, Pastorets Superestel o El conte de Nadal entre molts d’altres.

En el vessant de Nits per a Adults podem anomenar, a tall d’exemple, obres com: Vint x vint, Quan Hitler i Mussolini prenien el te, OperationFu, Dues històries irlandeses, Un cel de sorra, Don Joan, Romeo i Julieta, Brams o la kumèdia dels errors, L’Ombra, La millor marihuana la fa mama, Poques vergonyes, Creeps, Tocata i fuga o, més recentment, el musical 1714, crònica d’un setge.

El Jove Teatre Regina compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya (Institut Català de les Empreses Culturals) i de l’Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

Subscriu-te a la nostra newsletter

No et perdis cap oferta ni novetat. Sigues el primer a saber les últimes actuacions.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.