“SLEEPING BEAUTY … OR NOT”

SINOPSI:

Tothom coneix el conte de la bella dorment: la princesa Aurora està estirada enmig del bosc, adormida a causa d’un encanteri malvat de fa més de cent anys. De sobte, apareix el seu “príncep blau”, cantant una bonica cançó i disposat a despertar-la amb un petó, però… -No! Què t’has pensat?-. La jove princesa l’atura i li explica que potser abans de fer-li un petó li hauria d’haver demanat permís.

L’Aurora i el príncep, encara astorat pel que acaba de passar, agafaran el famós conte de la Bella Dorment i junts revisaran aquesta història, adaptant-la i modificant-la en tot allò que ella creu que vulnera els seus drets per a fer-la més justa i amb valors més actuals. Canviar la història és a les nostres mans! Caldrà trobar el terrible objecte de la maledicció i un cop victoriosa, posar les coses a lloc i donar una lliçó a qui més la necessita.

ESPECTACLE EN ANGLÈS | DEBAT POST FUNCIÓ EN ANGLÈS

L’ESPECTACLE:

En aquesta aventura musical amb cançons plenes de ritme, melodies actuals i molt participatives, ens proposem viatjar pel conte original, el que tothom coneix, però aturant-nos per reflexionar sobre els clixés establerts, descobrir que podem canviar-los i aprendre a ser més crítics per apropar un clàssic de sempre als nostres dies.  L’escenografia és original i està creada a mà, visualment molt colorista i lluminosa, per acabar d’entrar en aquest món de fantasia de la mà d’uns personatges divertits i trepidants.

La nova “Bella Dorment” compta amb grans dosis d’humor i dinamisme, diàlegs àgils, molta acció i participació del públic.

VALORS PEDAGÒGICS:

LA FI DE CLIXÉS: En la nostra versió del conte reflexionarem sobre com podem canviar els clixés establerts, els tòpics i els estereotips que impregnen la majoria de contes clàssics i les nostres vides per donar-los la volta.

SENTIT CRÍTIC: Aprendrem a tenir una mirada crítica sobre les situacions a les quals ens enfrontem cada dia, no acceptant les situacions que fomenten la desigualtat i actuant davant les injustícies.

IGUALTAT DE GÈNERE: Tractarem sobre la igualtat de gènere, donarem a la dona el protagonisme de la història, de canviar el que li passa i mostrarem que no necessita un home dominant i salvador que la rescati de les seves desventures.

CONSENTIMENT: Crearem un entorn de fantasia propici per acostar-nos de forma subtil a la necessitat de tenir relacions humanes basades en la reciprocitat i no en la imposició ni la dominació.

RESERVAR
Dossier pedagògic
Cançons

Preu Entrada: 7€ per alumne

————————————–

Companyia Jumping Ducks.

Idioma: Anglès | Durada: 50 min + 15 min debat en anglès amb la Cia.

Gènere de l’espectacle: Teatre musical.