“HAMELÍN”

SINOPSI:

“Les Rates” és un grup de nois i noies que sobreviu als carrers d’Hamelín tot guanyant-se la vida infringint les normes al ritme de la seva música estrident. El veïnat, molest, insta a l’alcalde a portar una acció definitiva contra ells. Un dia, però, arriba un músic a la ciutat que crea melodies hipnòtiques i, atrapat per l’energia de Les Rates, els proposa unir-s’hi afegint un tema propi al seu repertori. Gràcies a aquest tema, la seva sort canviarà i es convertiran en el fenomen musical del moment.

L’alcalde veient el potencial de la nova versió de Les Rates, per atraure turistes i diners a la ciutat, els oferirà un contracte exclusiu per tocar al concert benèfic que ha de servir per habilitar un menjador social al barri més desfavorit de la ciutat. Els músics accedeixen, però aviat descobriran que l’alcalde té altres plans als que destinar la recaptació del concert.

L’ESPECTACLE:

Basat en la llegenda alemanya El flautista d’Hamelín i a mig camí entre teatre musical i el concert, amb Hamelín ens proposem un muntatge visual, enèrgic i ple d’humor. Que atrapi al públic infantil i adult amb una posada en escena colorista i llampant, on les projeccions es converteixin en un element més del llenguatge escènic.

Un espectacle amb temes musicals d’estils actuals que ens plantegem, d’inici, fusionant bases electròniques amb música interpretada en directe pels quatre intèrprets que es reparteixen, al mateix temps, els diferents personatges de l’història.

VALORS PEDAGÒGICS:

RESPONSABILITAT en vers les nostres accions.

IMPORTÀNCIA del TRACTE JUST cap a les persones.

LA HONESTETAT, LA SOLIDARITAT I LA PERSEVERANÇA.

IMPORTÀNCIA del TREBALL en COMUNITAT

IGUALTAT entre GÈNERES.

Aprendre a VALORAR més el PROCÉS QUE el RESULTAT

Entendre la MÚSICA  com a VIA  de COMUNICACIÓ

 

RESERVAR
Dossier pedagògic

 FITXA ARTÍSTICA:

  • Versió de Gerard Nicasi i Marc Miramunt
  • Música original de Marc Miramunt

REPARTIMENT:

(En  curs)

EQUIP TÈCNIC:

  • TEXT I DIRECCIÓ: Gerard Nicasi i Marc Miramunt
  • MÚSICA ORIGINAL: Marc Miramunt
  • DIRECCIÓ MUSICAL: Roger Figueras
  • IL·LUMINACIÓ: Carlos Lucena
  • AUDIOVISUALS: Pumpopart

-Companyia “La Moderna del Poblenou”

-Producció de La Moderna del Poblenou

-Idioma: Català | Durada: 65 min. Aprox.

-Gènere de l’espectacle: Teatre musical