“ALADDIN#ThePopMusical”
SINOPSI:
Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors obtenen una gira i l’enregistrament del seu primer disc. Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el jove no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?.
L’ESPECTACLE:
La Roda Produccions us proposa una comèdia divertida i actual, adreçada al públic familiar i amb molta marxa. Un espectacle musical ple de talent i whatsapps, però també de superació, treball en equip i il·lusions. Només cal que freguis la llàntia meravellosa i et disposis a somiar…
ALADDIN #ThePopMusical vol fer reflexionar a petits i grans sobre la repercussió que pot tenir la fama en les seves vides.
VALORS PEDAGÒGICS:
QUIN ÉS EL PREU DE LA FAMA?: Vivim en un entorn audiovisual i tecnològic farcit de programes que fomenten la fama dels infants i joves a qualsevol preu. Dia i nit pugen als escenaris i platós d’arreu infinitat de joves que viuen el seu moment de glòria pel sol fet de sortir als mitjans una estona. A vegades ni tan sols cal destacar en cap camp artístic, cultural o intel·lectual. ALADDIN #ThePopMusical no és una crítica a la Fama, sinó al fet d’assolir-la gratuïtament, sense valors com l’esforç, l’esperit crític o la cooperació.
COM S’ESCAMPA LA FAMA?: Bona part de l’aparent èxit d’aquests nous talents es deu a la seva repercussió en l’entorn tecnològic. Xarxes socials, blocs i webs es preocupen d’escampar aquest èxit; allò que popularment ja es coneix com “fer viral”. No ens deixem enganyar: els virus sempre generen alguna malaltia i hem de saber com superar-la. ALADDIN #ThePopMusical reflexiona sobre el paper de les xarxes socials en infants i joves, i com aquestes han comportat una nova manera de relacionar-se.
COM ES GESTIONA LA FAMA?: La fama dura un minut, però el canvi en la personalitat i les relacions socials i afectives del jove pot durar tota la vida. Per això és important evitar escenaris de risc, però també donar les eines per a l’autogestió d’aquestes circumstàncies.