Amb L’ENTRADA DE TEMPORADA 20-21

Encomana’t de somriures, bon humor, actituds davant la vida. Encomana ‘t de positivisme, mirada constructiva, valors i opinió crítica. Hi ha tantes coses bones de les quals et pots encomanar en aquesta vida! 


Així que no ho dubtis i ENCOMANA’T DE CULTURA al Regina amb la nostra ENTRADA DE TEMPORADA 20-21.

Si, ho heu sentit bé, el Jove Teatre Regina TORNA aquest setembre amb la 32a Temporada de Teatre Familiar 20-21! Ben aviat publicarem els espectacles que en formaran part però no sabeu les ganes que tenim de retrobar-nos amb les companyies, les actrius, els companys de sala … i sobretot amb vosaltres families!

EL REGINA US NECESSITA!

Aquesta Temporada llançem una nova modalitat d’entrada: L’ENTRADA DE TEMPORADA!
Un sistema de venda d’entrades molt flexible que us permetrà comprar ara i bescanviar per a l’espectacle que més us agradi de la Programació Familiar 20-21

COM FUNCIONA:

És molt senzill:

  1. ESCULL si vols el pack 2 o el pack 3 entrades
  2. A l’acabar el procés de compra, t’arribarà un CODI de bescanvi. GUARDA’L
  3. Quan la nova programació estigui disponible escull obra, dia i localitats. Alhora de pagar et sortirà l’opció de “bescanviar codi”, allí escrius el CODI i les entrades quedaran comprades.

Amb aquesta entrada de temporada vosaltres us beneficieu d’un preu reduït, i a nosaltres ens ajudeu amb la compra anticipada i flexible, a poder mantenir les nostres activitats teatrals en aquests temps d’anormal “nova normalitat”. És un win-win! 🙂

Instagram

Recent Posts

Subscriu-te a la nostra newsletter

No et perdis cap oferta ni novetat. Sigues el primer a saber les últimes actuacions.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.