“TERAPIA DE PAREJAS”

Terapia de parejas, d’Óscar Sáenz- El monòleg definitiu sobre l’amor i les relacions. Després de devorar tots els llibres sobre relacions i convivència, l’Óscar s’ha convertit en el còmic expert en parelles per excel·lència.

Enamorar-se és molt fàcil, el més difícil ve després. El cinema, la música i la literatura ens han venut una imatge idíl·lica de l’amor i de les relacions de parella.

En els contes que ens explicaven de petits, la princesa i el príncep acabaven menjant perdius, però mai ens van explicar què succeïa justament després de rentar els plats i posar-se a veure la tele junts després d’un llarg dia de feina.

Discussions ximples, baralles fortes, lluitar contra la rutina, evitar les temptacions… La vida en parella és complicada, però val la pena l’esforç.

Però com mantenir la guspira del primer dia després de molts anys? En aquest nou show, Óscar Sáenz comparteix una sèrie de consells en to d’humor sobre com podem fer que la nostra relació sigui sana i duri fins que la mort en separi.

Vine a riure amb les seves experiències en primera persona. I com diu el refrany: Els amors riguts són els més volguts

COMPRAR ENTRADES
COMPRAR ENTRADES
  • El divendres 15 de març a les 21:00h
  • El divendres 22 de març a les 22:30h
  • Els divendres 5,12,19 i 26 d’abril a les 20:00h
  • Els divendres 3,10,17 i 24 de maig a les 20:00h
  • Els divendres 5, 12 i 19 de juliol a les 21:00h

Entrada general: 16€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

Idioma: Castellà | Durada: 75 min aprox

Gènere de l’espectacle: Stand-up Comedy