“EL VESTIT POP DE L’EMPERADOR”

ARGUMENT:

En un regne de flaixos i miralls, Sa Majestat l’Emperador Presumit té per costum estrenar quatre vestits cada dia. Però per més vestits que acumula, cap el satisfà. Necessita el millor dels millors, el més sublim, el més modern,… I més ara, que s’acosta la passarel.la anual de la reialesa! Cal un vestit únic per a un emperador únic. Tant especial que només els més llestos i selectes de palau el podran apreciar…

L’ESPECTACLE:

Us imagineu algú tan tan tan preocupat pel seu aspecte que no li importa gairebé res més a la vida? Només pendent del mirall i només amic dels qui li riuen les gràcies. Us imagineu no estimar ningú més que a un mateix? I vinga fotos, vinga aplaudiments, i només roba i mòbils, i més roba i només petons al mirall. Doncs aquest és el retrat del nostre protagonista a “El vestit pop de l’emperador”!

La Roda Produccions us presenta el seu nou espectacle musical adreçat a infants, joves i tota la seva família.  Prepareu-vos ara per riure, cantar i ballar de valent amb Sa Majestat Presumida i tota la seva cort de nobles llepaires. Una història de despropòsits que, tot i que pugui semblar-ho, no està basada en fets reals. Un espectacle de soldats i majestats a ritme pop i amb plataformes. Una combinació explosiva!

Espectacle en català| Duració: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

Del 26 de març al 15 d’abril del 2022

Dissabtes, diumenges i dies 11-12-13-14-15 d’abril ( vacances Setmana Santa) a les 17:30h

Preu Entrada General: 15€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA:

Text i direcció: DANI CHERTA
Música original: KECO PUJOL
Direcció musical: MANEL GARCÍA
Escenografia: LA RODA PRODUCCIONS
Vestuari: ANTONIO HARILLO
Il·luminació: FRAN AGRAMUNT
Coreografies: MERI BONET

Repartiment:
GUILLEM MARTÍ, ARIADNA SUÑÉ, JOAN OLIVÉ I JORDI GONZALEZ

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS