El dimarts 22 de setembre, a la XIX Gala Catalunya aixeca el teló 2020 retransmesa per TV3, hi vam viure un moment especial per tots els que conformem la familia del JOVE TEATRE REGINA – CIA. LA TREPA.

La nostra fundadora Maria Agustina Solé, va rebre el premi Adetca -Catalunya de teatre honorífic per la seva trajectòria teatral al capdavant de la COMPANYIA DE TEATRE LA TREPA i el JOVE TEATRE REGINA.  L’any 1977 va començar l’aventura de formar una companyia de teatre familiar i apropar-lo a tots els infants de catalunya, i l’any 1988 es va fer càrrec del Regina transformant-lo en el JOVE TEATRE REGINA, la primera sala de tot Catalunya destinada al públic familiar i jove.

En l’acte d’homenatge càlid i emotiu, es va parlar del vessant més humà de l’Agustina, amb l’entrega del premi per part de la seva filla Mariona Campos, actual directora del Regina avui dia. Alhora ens va fer inmensament feliços la sentida ovació amb tot el públic d’empeus, que ens fan refermar-nos en el parer que tota la la lluita per a la dignificació del teatre familiar ha valgut la pena.

I és per això que ho volem compartir amb vosaltres EL PÚBLIC. El nostre motor. Els que durant 32 anys ens heu fet la confiança de dur els vostres fills i filles per a gaudir del teatre. Als que heu cregut que el teatre ÉS NECESSARI per a créixer com a persones. Als que us heu assegut a platea i heu plorat, rigut, enfadat i emocionat amb nosaltres. A tots vosaltres que gràcies al vostre suport hem pogut seguir fent teatre de qualitat en condicions de qualitat per als professionals.

A TOTS … MOLTES GRÀCIES!
Us deixem un video amb l’emotiu moment d’entrega del premi
Esperem retrobar-vos ben aviat a platea!
Atentament,

L’equip del Jove Teatre Regina.