“QÜESTIÓ D’HONOR”

ARGUMENT:

Fins on som capaços d’arribar per defensar el nostre honor, allò que ens fa merèixer el respecte i l’amor propi i dels altres? Quin impacte directe té el llegat del patriarcat en els joves i en les seves interaccions? I finalment, el poder de la història i el context sociopolític poden ser detonants en les nostres accions o impulsos?.

Qüestió d’honor posa el focus en un grup de joves alemanys: els nois d’origen turc, són alemanys de segona generació, i les noies són d’origen alemany i turcalemany. La trama al voltant de la qual s’estructura l’obra, versa sobre l’innocent sortida d’aquest grup de joves que només es coneixen “de vista” i que passen un dia a Còlonia, fora de la seva rutina a Hamburg.

L’ESPECTACLE:

La trama principal de l’obra qüestiona obertament els fonaments patriarcals de moltes cultures, avui algunes més que d’altres, que travessen la nostra quotidianitat, en petits actes masclistes, que poden acabar en grans tragèdies mesquines. L’autor posa el dit a la llaga fent que els dos nois, turcs d’origen, siguin els que no tenen escrúpols parlant de les dones, “classificant-les”, i deixant al nostre judici, si la causa d’aquesta visió de gènere la tenen pel seu bressol cultural, pel seu entorn social o bé per pròpia elecció.

Espectacle en català| Duració: 80 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 16 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

Del 26 al 27 de novembre.

Dissabte i diumenge a les 17:30h

Preu Entrada General: 15€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

QÜESTIÓ D’HONOR

Text original de Lubz Hübner.

Direcció: Carla Torres Danés.

Traducció: Eduard Bartoll.

FITXA ARTÍSTICA: (Repartiment en curs)

Idioma: Català | Durada: 80 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 16 ANYS