“EL MISTERI DEL TEATRE REGINA”

ARGUMENT:

El públic s’asseu i es prepara per a veure una prèvia de l’espectacle familiar “La rateta que escombrava l’escaleta” dirigit per la reconeguda directora LLuisa Pascal i interpretat per l’actor Lluc Manuguer, un gran actor de la escena catalana amb un ego tan gran que no hi cap al teatre. També interpreta l’espectacle una jove actriu la Júlia Mas, molt més humil, i enamorada de la seva feina. Però durant la representació les coses comencen a sortir malament, i l’únic tècnic que hi ha al teatre, en Martines, no dona l’abast a arreglar tots els estranys fenòmens que tenen lloc a la sala.

Aquí és on públic haurà d’entrar en acció i ajudar-los a tirar endavant l’espectacle fent d’apuntadors, maquilladors, tècnics (… inclús d’actors! ) per finalment acabar resolent  quin és el “El misteri del Teatre Regina”.

L’ESPECTACLE:

La Companyia Microescape Bcn tanca la trilogia de “misteris” que vam començar el 2019 amb “El misteri de Houdini” i el 2021 amb “El misteri de Sherlock Holmes” amb un nou muntatge interactiu que trenca la quarta paret,  on el públic és la peça clau per a resoldre pistes i haurà  d’arremangar-se i posar-se mans a la feina, per a fer que el show arribi al seu apoteòsic ( i inesperat ) final.

Una història divertida que ens ensenya els “bastidors” de tot muntatge teatral i posa el focus en totes aquelles arts i oficis que contribueixen a que s’alçi el teló i es tiri endavant un espectacle, però sovint son oblidades o viuen amagades darrere bambalines.

Espectacle en català| Duració: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

A partir del 17 de setembre

Dissabtes i diumenges a les 17:30h

A partir de diumenge 16 d’octubre, sessions a les 12:00h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

EL MISTERI DEL TEATRE REGINA

Text original de Roc Olivé

Direcció de Joan Olivé

FITXA ARTÍSTICA: (repartiment en curs)

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS