“EL MISTERI DE SHERLOCK HOLMES”

ARGUMENT:

Un jove Sherlock Holmes, net del famosíssim detectiu, intenta acabar els seus estudis a la prestigisosa escola de detectius INQUISITOR SCHOOL de Londres. Però per molt famós que sigui el seu llinatge, l’examen final se li resisteix. Li caldrà l’ajuda dels nous alumnes (el públic) que també s’han presentat per a les proves d’accés a l’escola. A través del treball en equip descobrirem si el nostre protagonista podrà superar aquest últim examen i aconseguir el diploma d’investigador.

De manera simultània mentre s’està realitzant l’exàmen, en Marty Moriarty, el conserge de l’escola de detectius i també net del famós geni del crim James Moriarty, ha tancat a tots els alumnes de primer (l’altre part del públic) al despatx de la directora Rutteford. Només si aconsegueixen desxifrar un seguit d’enigmes podran sortir i poder-se presentar a la prova d’accés… Però no patiu! per sort, entre els alumnes s’hi troba la Joana Watson, neta del dr John Watson, d’una intel·ligència i perspicàcia impressionants.

Serà l’atzar? o el destí? Els hereus de Holmes-Watson-Moriarty estan predestinats a retrobar-se per a resoldre els enigmes de “EL MISTERI DE SHERLOCK HOLMES”

L’ESPECTACLE:

“El MISTERI DE SHERLOCK HOLMES”  és un espectacle dinàmic de petit format ( màxim 60 persones per sessió) que transita en dos espais diferents i demana l’atenció i participació del públic per a fer avançar la trama. Els assistents a la representació seran dividits en 2 grups i viuran alhora els 2 enigmes que els tenim preparats en diferent ordre, dins d’una AVENTURA COMPLETA d’1h de durada aproximadament.

Cal que ambdós grups resolguin els misteris per accedir al següent escenari per a finalitzar la història, superar els enigmes i desvetllar el misteri de Sherlock Holmes…Comença l’acció!

Espectacle en català| Duració: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 6 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

PROGRAMACIÓ ESTIU 2021

Del 3 al 25 de juliol. Dissabtes i diumenges a les 17:30h

NOVA TEMPORADA 21-22

Del 18 al 26 de setembre: dissabtes i diumenges a les 17:30h

A partir del 2 d’octubre: dissabtes i diumenges a les 17h / 18.30h

Preu Entrada General: 15€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA:

Mary Rutterford:Mireia Lorente-Picó/Anna Cerveró
Sherlock Holmes:Carles Jiménez
Joana Watson: Keila Ruipérez/Lorena Garcia
Marty Moriarty: Marc Canyadell/Genís Lama

Text Roc Olivé
Direcció Joan Olivé

Una producció de: TTT produccions

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 6 ANYS