“AZ o EL MISANTROP”

ARGUMENT:

El jove AZ (Alcestes) creu que tots els seus amics són uns hipocrites perquè s’amaguen darrera dels perfils de les xarxes socials per xafardejar o criticar-se i només es valoren pels likes que obtenen de les fotos a instagram. Ell hi està en contra però veu com la seva enamorada Celimene és una autèntica influencer a qui tots pretenen.

El seu amic Fil li recomana seguir la corrent i la moda per integrar-se. Això i la seva irrefrenable sinceritat (que el posarà en més d’un problema amb la seva colla), farà que q AZ es plantegi si val la pena integrar-se sense ser ell mateix, mentre intenta canviar a Celimene i enamorar-la.

L’ESPECTACLE:

ATENCIÓ FAMÍLIES! Un Molière a ritme de pop-rock apte per a tots els “teenagers” de 10 fins als 99 anys! Teniu un únic cap de setmana per a poder viure en família unes de les obres més reconegudes de Molière!

Amb A-Z (un joc de paraules entre el concepte”asceta” i Alcestes, el personatge protagonista de “El Misantrop”) recuperem l’esperit de l’original de Moliere per adaptar-lo i traslladar-lo a l’època contemorània, amb joves que s’amaguen darrera de perfils de les xarxes socials per a relacionar-se, lligar, criticar-se. Un món que el nostre protagonista”AZ” considera hipocrita i en el que es nega a encaixar, defensant que la sinceritat ha de ser el valor que ens guïi, a vegades sense importar si ferim als altres.

Espectacle en català| Duració: 70 min

RECOMANAT A PARTIR DE 10 ANYS

6 i 7 DE MAIG | ÚNIC CAP DE SETMANA EN CARTELL 

comprar entrada
comprar entrada

ÚNIC CAP DE SETMANA EN CARTELL

Dissabte 6 i diumenge 7 de maig a les 17:30h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

AZ o EL MISANTROP

Cia. Naps & Cols

Text i direcció: Sílvia Navarro

Música: Eduard Tenas

FITXA ARTÍSTICA: 

  • Carles Alarcón
  • Helena Cortés
  • Marina Escriche
  • Sergi Espina
  • Xènia Pérez

Idioma: Català | Durada: 70 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 10 ANYS