“LILA, UNA PRINCESA DIFERENT”

ARGUMENT:

La princesa Lila ha de viure tancada dins d’una torre fins que el seu príncep blau no arribi a  buscar-la  i  junts  marxin  feliços  i  menjant anissos. Així  ho  dicta  la Llei  Romàntica Ancestral del seu regne.

El problema és que la Lila està cansada d’esperar a un príncep que no arriba. Amb l’ajut dels contes populars tradicionals i les últimes tecnologies trobarà la manera d’esquivar la antiquada Llei Romàntica Ancestral, sortir de la torre i aprendre finalment que ni els prínceps ni són blaus ni les princeses necessiten ser rescatades

L’ESPECTACLE:

La literatura infantil ens ha omplert durant anys i panys de la idea de que les princeses necessiten  ser  rescatades  d’algun  mal,  els  prínceps  són valents  i blaus  i  que  quan prínceps i princeses es troben viuen feliços i mengen anissos. Una perpetuació dels mites de l’amor romàntic que amb el cinema, la televisió   i les noves tecnologies arrelen de manera encara més forta en nosaltres.

Però, i què passa quan no volem ser rescatades, ni blaus, ni valents ni menjar anissos? Què  passa  quan  encara  no  sabem  què  volem  ser  ni fer  exactament? Com  podem construir relacions benestants i igualitàries que ens ajudin a créixer i ampliar les nostres expectatives i no que els coartin i ens limitin?

Amb aquesta idea que neix dels contes tradicionals per crear una princesa diferent i rebel, amb molt d’humor i molta música creem aquesta història amb una nova princesa per a tota una nova generació. Es tracta d’un espectacle que pretén entretenir i dur la reflexió a l’aula, per valorar com podem crear relacions igualitàries i bentractants.

Espectacle en català| Duració: 60 min

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

Del 15 d’abril al 7 de maig del 2023

Dissabtes i diumenges a les 17:30h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

LILA, UNA PRINCESA DIFERENT

Text i direcció: Sílvia Navarro

Música: Eduard Tenas

FITXA ARTÍSTICA: (repartiment en curs)

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS