“LA MILLOR CARTA ALS REIS”

ARGUMENT:

Arriben les Festes Nadalenque i en Jan Bonjan, patge i carter reial, desitja poder lliurar a Ses Majestats la millor de totes les cartes que els nens els  hi adrecin. Una carta que sigui especial, única. En la seva recerca, en Jan descobrirà que cada nen és un món, que hi ha moltes menes de cartes i que totes són la millor perquè cada una d’elles guarda dintre seu el que no hauríem de perdre mai grans i petits, justament el mateix que mou al Jan: La il·lusió.

En el seu recorregut ens passeja per diferents situacions que ens dibuixen nens i nenes molt diferents, amb necessitats molt diferents, que volen veure fer realitat el seu somni la Nit de Reis.

L’ESPECTACLE:

En “La millor carta als Reis” la Companyia la Trepa, ha apostat per un espectacle de Nadal d’autoria contemporània, especialment escrit per a l’ocasió.

Així doncs “La millor carta als reis” no és un conte, ni té els trets d’una aventura, ni adapta cap novel·la o un clàssic. Està confegida per un reguitzell de petites històries protagonitzades per nens, al voltant del màgic fet d’escriure la carta als Reis, i encastades en un tronc principal, l’aventura d’en Jan Bon Jan , i situades  en unes dates molt concretes : les Festes Nadalenques i  la màgica Nit de Reis. Això ens permet poder treballar un ampli ventall d’aspectes i reflexions a diferents nivells sobre la generositat, l’egoisme, la satisfacció de compartir, la discriminació, la integració dels nouvinguts,  la gelosia, les joguines sexistes , la reivindicació de la imaginació en el joc, però, sobretot, l’absoluta necessitat de mantenir sempre viva la il·lusió com una riquesa pròpia i col·lectiva.

Un espectacle que emociona, toca la fibra sensible, et fa riure i pensar!

Espectacle en català| Duració: 65 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

De l’11 de desembre al 4 de gener del 2022

Dissabtes i diumenges i vacances de Nadal ( 27 -28-29-30 des, 2-3-4 gen) a les 17:30h

Preu Entrada General: 15€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA:

Repartiment: Mariona Campos, Olga Fañanàs, Gerard Flores, Marc Miramunt, Esther Pérez-Ferrer, Xavi Soler i Maria Agustina Solé
Text original: Macià G.Olivella
Música: Ferran Gonzàlez
Direcció: Gerard Nicasi

Una producció de: Jove Teatre S.L / Companyia La Trepa.

Idioma: Català | Durada: 65 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 5 ANYS