“LA LLEBRE I LA TORTUGA”

ARGUMENT:

La llebre no pot parar quieta i és incapaç de concentrar-se per més que ho intenta. És un bellugueix constant, sempre ha sigut així. Tothom l’admira per la seva rapidesa i agilitat. La tortuga no té cap pressa i li agrada viure una vida equil·librada, constant i amb certa parsimònia. Fins ara li ha funcionat prou bé i tothom l’admira per la seva tranquil·litat.

Amb estils de vida tant diferents, sembla que mai podran arribar a ser amigues. De fet, es porten tan malament que decideixen fer una cursa on s’enfrontaran davant de tots els seus amics per veure quina és millor. Qui guanyarà? La llebre o la tortuga?

L’ESPECTACLE:

Estrena a la vista! Arriba la Companyia La Trepa, la “titular” del Regina, amb una nova estrena pel 2022! Amb La Llebre i la Tortuga recuperem una de les faules més conegudes d’Isop per a traslladar-la a la modernitat i fer-ne un espectacle de teatre musical amb ritmes i valors d’avui en dia. A través de la història d’aquesta llebre vanitosa i la tortugueta constant que decideixen enfrontar-se en una cursa que acabarà amb sorpresa, podem treballar no només molts valors d’interés per als més petits com la constància, l’esforç i el respecte als altres sinó que també podem parlar d’estils de vida i de maneres de ser que pel fet de ser contraposats no vol dir que siguin enemics. Imperdible!

Espectacle en català| Duració: 65 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

Del 12 de febrer al 20 de març del 2022

Dissabtes i diumenges a les 17:30h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA:

Companyia La Trepa.

Repartiment: A determinar.

Una producció de Jove Teatre S.L

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS