“LA CAPUTXETA VERMELLA”

ARGUMENT:

Ens situem als voltants de 1920. La Caputxeta i la seva mare viuen als afores de París prop de l’àvia que viu feliçment en una caseta al mig del bosc; un indret protegit on hi habiten animals salvatges, sobretot llops… Un dia, la mare deixa que la caputxeta vagi a veure a la iaia tota sola. A mig camí es topa amb un llop que li assegura que és vegetarià, i encara que primer desconfia d’ell, acaben fent-se bons amics.

La mare, l’àvia i el guardabosc no creuen en llops vegetarians i li prohibeixen apropar-s’hi, així que la nena i el llopet decideixen veure’s d’amagat. Però la història es complica. Un home de negocis sense escrúpols vol transformar el bosc en una urbanització, i per aconseguir-ho necessita demostrar que els llops no s’han de protegir; són animals ferotges que ataquen i es cruspeixen a la gent, sobretot nenes i nens… La caputxeta està en perill? El llop és vegetarià… o no?

L’ESPECTACLE:

I si la Caputxeta Vermella no fos tan innocent i desvalguda com ens han explicat fins ara, Sinó una nena espabilada, amb criteri i bon cor? ¿I si el llop no fos tan ferotge i despietat, sinó un ésser que lluita per la seva supervivencia en un món dominat pels humans? I si resulta que el veritable perill som nosaltres, els propis humans quan en nom de l’ambició i els diners, fem malbé ecosistemes? Heus aquí una nova versió del conte popular de la mà de la Cia Dreams Teatre, amb cançons, humor i moltes sorpreses!

Espectacle en català| Duració: 65 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

A partir del 8 al 30 de gener del 2022.

Dissabtes i diumenges a les 17:30h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

FITXA ARTÍSTICA:

Repartiment: a determinar.

Text i direcció: Roser Contreras
Música original de Manu Guix.

Una producció de Dreams Teatre

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS