Benvinguda

Aquesta temporada és molt especial per a nosaltres.

l’1 d’octubre celebrarem que fa 35 anys vam obrir el Jove Teatre Regina per a apostar pel teatre familiar i jove. Celebrarem que fa 35 anys vam iniciar la primera campanya d’espectacles pensats per a ser exhibits en horari escolar. La primera campanya escolar autogestionada per un teatre a Barcelona i Catalunya. 35 anys de records, experiències i feina (molta feina) ben feta, que no tindríen cap sentit si durant aquest temps no haguéssiu omplert la nostra platea fent-nos la CONFIANÇA de dur els vostres alumnes per a que entrin en contacte amb el món del teatre.

MOLTES GRÀCIES!

Ara, us convidem a que formeu part del nostre any de celebracions. Per als que fa anys que veniu i als nouvinguts us hem preparat una CAMPANYA D’ESPECTACLES equilibrada i amb potents missatges pedagògics, amb companyies veteranes i noves, i gran varietat de gèneres que faran la delícia dels més joves fins als professors. Aquest any, la nostra línia pedagògica de treball dels espectacles s’ha basat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible | Agenda 2030 marcats per la ONU, i ens hem centrat en àrees tant importants com: Educació de qualitat / Igualtat de gènere / Aigua neta i sanejament / Reducció de les desigualtats / acció climàtica i Pau i justícia.

La Campanya és a punt de començar. Si us plau apagueu tots els telèfons mòbils i obriu bé els ulls i les orelles que us durem de viatge al món de la fantasia i la il·lusió!

SALUT I TEATRE! 

L’equip del Jove Teatre Regina

Escull la teva programació

Educació infantil