“ROBIN, PRINCESS OF THE HOODS”

SINOPSI:

Els pares de la Robin, magnats de la Moda, acaben de tornar d’una important i decisiva passarel·la de moda. Allà, l’empresa Garret & Garret ha esdevingut la primera companyia del mercat, guanyant  premis de prestigi. Però a la nostra protagonista tot això li és igual, i per disgust dels seus pares, ella només vol salvar el món de les injustícies i convertir-lo en un lloc millor per a tothom.

De cop i volta, una pedra irromp a escena, trencant el vidre de la sala d’estar. Davant el misteri de qui ha fet aquesta acció vandàlica i el perquè ho ha fet, la Robin s’escaparà d’amagat dels seus pares i recorrerà la ciutat a la recerca del misteriós personatge. La ciutat, a voltes enrevessada, farà que coneixi un noi de barri, i tot i la desconfiança inicial finalment es faran amics. I és així com en Tim li explicarà que Garret & Garret són els culpables de la contaminació de la ciutat i de l’estat deplorable del riu.

Sense desvelar la seva identitat, la Robin tornarà a casa decidida a desemmascarar els seus propis pares i fer que aturin aquesta indústria descontrolada i contaminant. Amb l’ajuda de la Betsy, la minyona de la casa, aconseguiran fer entendre als seus pares que la riquesa no es pot aconseguir a qualsevol preu. Com deia Isaac Newton: “per a cada acció hi ha una reacció” i està a les nostres mans intentar canviar un món injust i contaminat.

ESPECTACLE EN ANGLÈS | DEBAT POST FUNCIÓ EN ANGLÈS

L’ESPECTACLE:

“Robin, Princess of the hoods” és un espectacle reivindicatiu, amb cançons enèrgiques i plenes de ritme i amb moments musicals molt divertits i còmics, on el públic acaba corejant les cançons. Un musical amb una gran diversitat d’estils, des de la cançó protesta al rock, passant pel pop, i inclús enmig de la gran ciutat… un rap! Tots els ingredients estan servits perquè el públic acompanyi i ajudi a la Robin en la seva aventura

VALORS PEDAGÒGICS:

FI DE LA POBRESA I DE LES DESIGUALTATS SOCIALS: En la nostra versió actualitzada de Robin Hood tractarem de les desigualtats socials i de la necessitat de garantir l’accés universal a recursos bàsics tan necessaris com l’aigua. La nostra heroïna, la Robin, actuarà de forma correcta davant les injustícies i desigualtats socials que veu i no es quedarà indiferent.

VALOR DE L’AMISTAT: L’obra promou el valor de l’amistat com a nexe d’unió entre dos mons molt diferents; el primer món, i el tercer món dins d’aquest. L’amistat que uneix la Robin amb en Tim farà que ella descobreixi altres perspectives i trobi el coratge per lluitar contra les injustícies.

AIGUA NETA I SANEJAMENT: En la nostra història reflexionarem sobre l’accés a l’aigua potable, així com el sanejament i gestió d’ecosistemes d’aigua dolça, essencials per a la salut humana, la sostenibilitat ambiental i la prosperitat econòmica. L’aigua neta hauria de ser d’accés universal.

CONSUM I PRODUCCIÓ RESPONSABLES, CIUTATS I COMUNITATS SOSTENIBLES: Tractarem sobre la necessitat de garantir modalitats de producció sostenibles que minimitzin la generació de residus, sobretot els tòxics, en els nostres ecosistemes. Pretenem conscienciar a l’alumnat sobre la necessitat de tenir un estil de vida sostenible i reduir el nostre impacte negatiu sobre el planeta.

RESERVAR
Dossier pedagògic
Cançons

Preu Entrada: 7€ per alumne

————————————–

Companyia Jumping Ducks.

Idioma: Anglès | Durada: 50 min + 15 min debat en anglès amb la Cia.

Gènere de l’espectacle: Teatre musical.