“ORELLES DE PAPALLONA”

SINOPSI:

La Sara té les orelles grans i per això és motiu de burles per part dels seus companys. Trista i apenada li pregunta a la seva mare si és una “orellotes” i després d’una meravellosa i imaginativa resposta, la Sara canvia la sevamanera d’enfrontar-se a les burles. Amb un gran somriure i una gran imaginació, descobreix que allò que la fa diferent és justament el que la converteix en única i meravellosa.

L’ESPECTACLE:

Aquest musical familiar, especialment dirigit al públic infantil i basat en el llibre de Luisa Aguilar, amb música original interpretada en directe, és un cant a la llibertat, la diversitat, l’acceptació, el respecte i a la diferència.

La història que narra ORELLES DE PAPALLONA es basa en buscar el costat positiu i alegre de les coses, desenvolupar l’autoestima i utilitzar la imaginació per a fer front a les crítiques. Ens ensenya a saber que sovint el que ens fa diferents ens fa únics i extraordinaris.

Ens ensenya a acceptar-nos, a estimar-nos i a relacionar-nos. I tot això explicat amb música, imaginació i molt color.

VALORS PEDAGÒGICS:

EL BULLYING I L’ACCEPTACIÓ D’UN MATEIX: Tracta temes tan importants per als infants com “ser feliços”, malgrat sentir-se diferents, ser un mateix, i acceptar tothom amb les seves diferències fins i tot valorant-les. La falta d’inclusió i acceptació, sovint provoca tristesa, insatisfacció i inseguretat. I el missatge de l’obra recau en que tan sols és necessari decidir i arriscar, buscar dins i fora d’un mateix per a ser feliç i fer feliços els altres.

RESERVAR
Dossier pedagògic

Preu Entrada: 7€ per alumne

Basat en el llibre de Luisa Aguilar

Guió i direcció de Georgina Cort

Música de Josep Ferré

Amb la col·laboració especial de Roger Pera i Xavi Mira a les veus en off.

————————————–

Companyia Espiral Màgica.

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

Gènere de l’espectacle: Teatre amb música en directe.