“LA LLEGENDA DE SANT JORDI”

SINOPSI:

En Sergi és un jove que treballa de valent en una gran biblioteca.

Un dia a l’atzar, tot endreçant i classificant els seus estimats llibres es trobarà amb un d’ells que l’hi parla. És el Llibre de les Mil Llegendes. Aquest llibre, de manera màgica, prendrà vida del no res i explicarà al nostre bibliotecari el gran problema que té: Els personatges de la Llegenda de Sant Jordi han perdut part de la memòria i no recorden molt bé el seu paper degut a que fa molt de temps que ningú obria el llibre a per llegir-lo. Així és que necessitarem l’ajuda del públic per a encaminar a la princesa, el cavalleri el drac, però entre tots, de ben segur que recuperarem La llegenda de Sant Jordi.

I al mateix temps coneixerem els amics d’en Sergi, que ens convidaran a tots a gaudir de la Lectura!

L’ESPECTACLE:

Coneixes la veritable història de La llegenda de Sant Jordi? Els nostres protagonistes intentaran explicar-la de nou. Se’n sortiran? Vine a viure una esbojarrada i divertida comèdia plena d’equívocs a on tu seràs el protagonista de la nostra història. Un espectacle musical ple de superació, valentia i molt d’humor.

VALORS PEDAGÒGICS:

L’espectacle ens proposa treballar en desenvolupar el sentit crític i la sensibilitat artística, obrir-se a diferents manifestacions artístiques i desenvolupar la imaginació, alhora que promou el plaer per la lectura i totes les possibilitats i beneficis que té un llibre per al desenvolupament de les nostres habilitats cognitives.

RESERVAR
Dossier pedagògic

Preu Entrada: 7 € per alumne

Autor i Director: Dani Cherta

Música. Ramsès Moraleda

Escenografia: La Roda Produccions

Vestuari: Antonio Harillo

Repartiment: Christian Lujan, Diana Oliveras, Laura Muñoz i Arnau Morera.

————————————–

Companyia La Roda.

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

Gènere de l’espectacle: Teatre amb cançons.