“CONTES AMAGATS”

SINOPSI:

On s’amaguen els contes que encara no s’han escrit? Marcel Gros empren un viatge cap a la imaginació. A la recerca de les històries que encara no són a dins dels llibres, per camins fantàstics plens de formes, papers, sons i colors… Durant el viatge en metro… (de fuster) trobarà un bosc de paper ple de “Papersonatges”: un borinot rodamón, el plomall que fa pessigolles, el llibre que parla, les lletres que juguen, un extraterrestre… i moltes més coses que s’imaginar!.

Està disposat a anar on faci falta per trobar els CONTES AMAGATS. No deixis que t’expliquin sempre les mateixes històries… Tu també pots anar pel teu “CONTE”.

L’ESPECTACLE:

Dins la línia que caracteritza els espectacles d’en Marcel Gros, trobem el llenguatge del pallasso teatral, un llenguatge senzill i elemental que arriba directament als espectadors de totes les edats i on s’utilitza el sentit de l’humor no tan sols com a finalitat, sinó com a vehicle de comunicació.

A “Contes amagats”, l’artista ens proposa fer un viatge damunt d’un vehicle invisible que tots portem a dins que s’anomena Imaginació. Benvinguts al món màgic on tot és possible! Es pot volar sense ales, escalar sense muntanyes i nedar sense aigua… Aquí tenim de tot i quan dic de tot vull dir de tot! I el que no tenim ens ho inventem. Un món ple de personatges… paisatges, casos, coses, cases, animals, vegetats, minerals… un món sense fronteres… sense límits… on sempre es fan nous descobriments, només t’ho has d’imaginar.

(Espectacle premiat amb el Premi millor interpretació FETEN 2019/ Gijón)

VALORS PEDAGÒGICS:

LA IMAGINACIÓ: És la base de la creativitat artística i també de descobriments científics. El gust per les històries i l’entreteniment que proporciona la creació de mons fantàstics té un lloc primordial en el Teatre. Per això aquest és una activitat idònia per a potenciar la imaginació ja que és una disciplina que combina : l’Art, el Joc Simbòlic i la Comunicació. I una de les característiques dels humans és la necessitat de ficció, d’alliberar els nostres límits i trobar realitats alternatives, és a dir, inventar noves versions de món

EL TREBALL DE LES EMOCIONS: A través d’imaginar contes i històries també treballem com comunicar les històries que inventem, com se sentiran els protagonistes, d’imaginar quines coses i situacions viuran i quin tipus d’emocions ens faran sentir.

RESERVAR
Dossier pedagògic

Preu Entrada: 7€ per alumne

FITXA ARTÍSTICA:

CREACIÓ, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: MARCEL GROS

DISSENY D’IL·LUMINACIÓ: XAVIER AMAT

CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: MA A MA

SERRALLERIA: JOSEP HERGUETA

TÈCNICA: MAITE ORRIOLS

MÚSICA ORIGINAL: M DU MIDI

————————————–

Companyia Marcel Gros.

Idioma: Català | Durada: 55 min aprox

Gènere de l’espectacle: Teatre gestual i d’objectes