“LA BERTA I EL SEU ROBOT”

Basat en el conte d’Esteban Martín El Ricard i el seu robot.

ARGUMENT:

La Berta és una nena molt espavilada i sempre vol saber totes les coses que passen al món i perquè són com són. Els seus pares són dos famosos inventors que es passen gairebé tot el dia al seu laboratori inventant coses i més coses.

Un dia, la Berta ,avorrida d’estar sola i sense ningú a qui fer-li preguntes, decideix agafar la seva caixa plena de materials per crear i inventar, i construir alguna cosa. Després d’una estona de collar, cargolar, descargolar, clavar i picar, aconsegueix inventar un Robot fantàstic. El Robot esdevindrà el seu company d’aventures, tot i que abans li haurà d’ensenyar a caminar, a parlar, a menjar, a ballar…Bé, de ballar sembla que en sap prou aquest Robot! És un expert del “breakdance” .

Al final, en Robot ha après tantes coses que és tan espavilat com la Berta i es passa tot el dia preguntant i aprenent. La Berta aprèn a fer-se responsable d’algú.

L’ESPECTACLE:

L’espectacle de “La Berta i el seu Robot” està basat en el llibre d’Esteban Martin “En Ricard i el seu robot”, que la Companyia Lazzigags ha dut a escena per apropar el món de les emocions als infants més petits amb una acurada adaptació, canviant de sexe al protagonista i afegint-li un toc musical, amb músiques, cançons i coreografies. El muntatge ens parla de valors com la imaginació, la creativitat i l’optimisme, la paciència i la generositat.

Espectacle en català| Duració: 60 min

RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS

comprar entrada
comprar entrada

Del 7 al 29 de gener del 2023

Dissabtes i diumenges a les 17:30h

Preu Entrada General: 12€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre web. Consulta’ls clicant a COMPRAR ENTRADA

LA BERTA I EL SEU ROBOT

Text i direcció de Lídia Linuesa

Música de Marc Sambola

FITXA ARTÍSTICA: 

Marta Fíguls i Lluís Garrido

Idioma: Català | Durada: 60 min aprox

RECOMANAT A PARTIR DE 3 ANYS