FacebookTwitterGoogle plusYoutube

JA TENIM LA NOVA TEMPORADA 17-18!

Comença la pre-venda d'estiu de la nova temporada 17-18 amb descomptes de fins el 40%! Estàs apunt per les novetats, canvis ... i aniversaris?

28/07/2017

Benvinguts! La Temporada 17-18 del Regina és apunt de començar. Preguem desconecteu els mòbils i us prepareu per a novetats, canvis i aniversaris! Mentre tothom compta els dies per marxar de vacances, al Jove Teatre Regina us presentem un seguit de novetats que prometen ser emocionants! 

Primer, la novetat: obrim una temporada estable de TEATRE PER A ADOLESCENTS ( a partir de 12 anys) única a tot Barcelona! Amb horari i temàtiques pròpies que s'apropen als gustos dels joves. Amb títols com "Ningú et va dir que fos fàcil" (coproducció del Regina amb el GREC 2016) "Paràsits. La història dels Pirates d'Edelweiss" de la Cia B. de Bareka, "La rebel·lió" o concerts de música amb JARKS i TOP TEEN sortits del concurs "Oh Happy Day".

Després, reafirmem la Temporada d'adults amb l'humor com a eix vertrebrador de les propostes amb Marc Martínez, Victor Parrado, Jordi LP entre d'altres. 

I per últim, encetem un any sencer d'aniversaris dins LA TEMPORADA FAMILIAR, amb els 40 anys de COMPANYIA LA TREPA, fundadora del Jove Teatre Reginal treballant pel teatre familiar aquest 2017, i els 30 anys d'existència del Regina com a primer teatre familiar de Bcn, durant el 2018. I és per això que us presentem una temporada familiar carregada d'èxits! L'última estrena de Cia. La Trepa "El llibre de la Selva", compartirà escenari amb els espectacles de Nadal com "Pastorets Superestel" i "El conte de Nadal". Tindrem a "Tom Sawyer, detectiu" de la Cia Lazzigags, "La bella dorment" de Dreams Teatre, "Aladdin the pop musical" de la Roda Produccions, "Els 3 porquets es caguen de por" de Samfaina de colors … entre molts d'altres.

Ja estem quasi apunt per donar el tret de sortida a la temporada teatral del Regina…només ens falteu vosaltres, el públic! Ens acompanyareu en aquest viatge?